SANGHA

SANGHA

“In Buddhism, there are three gems: Buddha, the awakened one; Dharma, the way of understanding and loving; and Sangha, the community that lives in harmony and awareness. The three are interrelated, and at times it is hard to distinguish one from another. In everyone there is the capacity to wake up, to understand, and to love. So in ourselves we find Buddha, and we also find Dharma and Sangha.” nhat hanh

Under the OKA-TREE is een plek voor samenkomen, uitwisselen, leren, delen, groeien,….

Hier hoort dan ook een sangha bij.

Een sangha wordt gevormd door een groep mensen die op regelmatige tijden samenkomen voor persoonlijke en collectieve groei en transformatie, maar ook om te leren een gezonde community te vormen, gewoon samen te komen, samen te eten en verbinden, plezier te maken en gewoon als je volle zelf aanwezig te zijn. 

In de sangha leren we samen mediteren en co-creëren en halen we soms ook thema’s aan die persoonlijke en collectieve  heling en transformatie bevorderen (ook zie thema-talks).

Voor wie:

  • Voor iedereen die zich bewust wil inzetten in persoonlijke en collectieve heling en transformatie en bewust wil verbinden.
  • Voor zij die bij Kaya-Veda de leergroep en training in diepteheling hebben gevolgd of gaan volgen en zich daarin verder willen trainen.
  • Voor zij die de yogalessen bij Ahimsa Yoga volgen en verder willen verbinden en groeien.
  • Voor zij die deelnamen aan UNDER THE OKA-TREE gathering en verder willen verbinden tussen de jaarlijkse gatherings door.
  • Voor iedereen die bewust wil verbinden met gelijkgestemden.

Wanneer:

1 maal per maand zaterdag- of maandagavond.

Huidige data:

Za 23 okt 17-21u
Za 27 nov 17-21u
Za 18 dec 17-21u
Za 8 jan 17-21u
Za 5 febr 17-21u
Za 19 maart 17-21u
Za 16 april 17-21u
Za 7 mei 17-21u

Waar:

zie kalender

Bijdrage:  

Een bijdrage draagt bij aan het geheel. We leren (opnieuw) ontvangen en geven vanuit het hart en we leren elkaar vertrouwen in dat geven en ontvangen vanuit het hart.

  • Donatie per samenkomst. Wordt bepaald door diegene die organiseert.
  • Potluck. Neem zelf iets te eten (vegetarisch/vegan)/drinken (non alcoholisch) mee.

JA, IK HEB INTERESSE IN EEN VAN DE PROJECTEN